Tyyt tyyt! Mua ei oo todellakaan tehty näihin ensimmäisiin kirjoituksiin, ei tiedä pitäisikö alkaa vain kirjoittamaan vai selitellä mistä tulee nimi jnejne. Joten, kirjoitetaan säästä... hah-hah-ha! Säästä pitäisi keskustella vain kuolettavan tylsissä tilaisuuksissa taikka hiljaisten hetkien yllättäessä? Minäpä haluan ylistää sitä... Olen ollut nyt pari viikkoa niin iloinen, ja se johtuu siitä että aurinko on alkanut paistaa, lumet sulaneet ja olen jopa bongaillut ensimmäisiä leskenlehtiä! Nyt pitää oottaa, että ilmat vielä lämpenee, ja pian tarkenee olla ulkona jo vähäisemmillä kamppeilla.

En voi mitenkään, mitenkään kuvailla sitä tunnetta, kuinka paljon odotan kesää. Tässä hieman ajanvietettä kesäksi: uiminen, jäätelön syöminen, pyöräileminen, skootterointi, mopoilu, mökkielämä, kaverit ja niiden kanssa hengailu, kukkien poimiminen, mustikkametsä, leirit, auringon otto, urheilu, tivolit, festivaalit, huvipuistot, ostoskeskukset, skeittaaminen, käppäily muuten vain, torielämä, rullaluistelu, bussaaminen mitä ihmeellisempiin asuinalueisiin, uusien ystävyyssuhteiden solmiminen, shoppailu, matkustaminen, hilluminen, nukkuminen puun alla, sukelteleminen, järvessä uinti, hyppiminen, tuhlaaminen, avojaloin kävely, hautautuminen hiekkaan, dataus (kesälläkin), lukeminen, nukkuminen, natta, aurinkolasien fanaattinen osteluvimma, istuminen, maailman ihmetteleminen, juoruilu, ruskettuminen (♥), kynsien lakkaaminen, blogittaminen, uusien lempivärien huomaaminen, pellolla juokseminen, näytteleminen, kesäromanssit, musiikki, piirtäminen, maalaaminen, leikkiminen pikkulasten kanssa, rupattelu mummeleiden seurassa, mansikoiden syönti, pilojen tekeminen, mesettäminen, kuvien ottaminen, elokuvien katselu, auttaminen, parkour, ulkoilu, nauraminen, hihittely, yökyläily, elämästä nauttiminen!!!

Totta puhuen, jos saisin vaikuttaa Suomen vuodenaikoihin, pidentäisin paaari kuukautta kesää. Talvikin on tervetullut lumien kera, mutta hieman lyhyempänä aikana. ;'>