Olin tänään silakka/kalamarkkinoilla miten nyt itse tykkää sanoa. :'> Ostettiin muikkuja, 7 e maksoi, mutta kyllä sitä nyt pitää ostaa kerta silakkamarkkinat! Siihen tuli vielä mmmaukasta valkosipulikastiketta. Matkaan tuli myös metrilakuja, tarkoitus oli ostaa pari kappaletta, mutta myyjät saivat meidän tällä kertaa ansaan. Pussiin kertyi siis jopa viisi metripötköä. Minulle suuri luku! Pussista on hävinnyt jo omenalaku (hupsista) ja vaarallisen paljon on pureskeltu myös suklaasta sekä tuttifrutista.

Käväistiimpä me myös Hulluilla Päivillä, mutta käännyttiin lähes samantien takaisin päin, liikaa porukkaa! "Torikeskustaan" ei meinannut edes päästä ihmisten tönimiseltä. Kuvittele itsesi ihmisten keskellä... On niin ahdasta, että niskaasi huohotetaan, samalla kun vieressä ulisee lapsia odottaessaan äitiään, joka on shoppailemassa hurjissa aleissa. Ihmisten kassit raapivat polviasi, korvaasi huudetaan, pääset liikkumaan viisi senttiä, kunnes toinen ihminen tulee ja tönäisee sinut kymmenen senttiä taaksepäin. Joku yrittää varastaa suklaakonvehtirasiaa, siitähän ne sireenit alkavat ulvoa ja vartijat lähtevät perään. Joka puolella on meteliä ja tungosta etkä näe eteenpäin. Kateellisiako? Minä ja ystäväni emme ainakaan, ja tuolta säästyimme kun iloisin mielin hyppelehdimme raikkaaseen ilmaan poistuessamme kauppakeskuksesta. Nojoo, raikkaasta ilmasta en voikaan puhua, sillä kaistaleet ovat täynnä tupakan polttajia.

Niin tai näin, tämä päivä on ollut todella mukava, vatsakin pömpöttää mukavasti... Mutta hei, elämästä pitää nauttia eikä turhia säästellä ;> Säätilanne on muuten: s a t e i n e n. En ole huonolla tuulella, nurmikkohan saa vettä ja eloa ja niin on kesäkin hetkeä lähempänä!